Korikorjaus ja kunnostus

Kolhuja kokenut auto ansaitsee parhaan kunnostuksen.

Jokaiselle autoilijalle voi tulla eteen tilanne, että auto vaatii kunnostusta tai pientä peltiremonttia. Olitpa maksajana sinä tai vakuutusyhtiö, kunnostuksen tai korikorjauksen laadusta ei kannata tinkiä. Nykyaikaisten autojen turvarakenteet ja takuuehdot edellyttävät, että kunnostus ja korityöt tehdään ammattitaidolla ja oikeilla välineillä.

Valtuutetussa Toyota-huoltoliikkeessä korikorjaus- ja kunnostustyöt suoritetaan aina Toyotaan erikoistuneiden mekaanikkojen taidolla, tehtaan hyväksymillä laitteilla sekä aidoilla Toyota varaosilla. Ottaessasi auton uudelleen käyttöösi voit olla varma, että se on palautettu alkuperäiseen kuntoon ja että se on taas turvallinen.

Kaipaako autosi korjausta tai kunnostusta?

Ota yhteyttä huoltoneuvojaamme Varaa aika vauriotarkastukseen

Korikorjaamollamme Toyotasi korjataan parhaiten

Korikorjaukset ovat pääsääntöisesti asioita, jotka hoidetaan vakuutusyhtiöiden kautta. Turvallisuuden ja asiakastyytyväisyyden vuoksi vakuutusyhtiöille on yhtä tärkeää kuin sinulle, että autosi korjataan laadukkaasti vahinkoa edeltävään kuntoon. Nykyiset pitkät koritakuut edellyttävät, että auto korjataan valtuutetuissa korikorjaamoissa ja myös autojen turvavarusteet edellyttävät erikoisosaamista. Tärkeiden turvalaitteiden asennuksia eivät edes saa tehdä muut kuin valtuutettujen jälleenmyyjien huoltopisteet.

Sinulla on oikeus valita, missä Toyota-autosi korjataan. Korjauta siis autosi siellä, missä se osataan parhaiten ja missä se tehdään aidoilla Toyota-osilla. Aja siis meille.

Korikorjaamomme on keskittynyt Toyota-autoihin ja koska teemme koko ajan korjauksia, osaamisemme on ajan tasalla ja huippuluokkaa. Jokaisen Toyota-mallin ja sen eri vuosimallien erikoisuudet ovat meille tuttuja. Mekaanikkomme ovat 2-3 päivää vuodesta maahantuojan koulutuksessa. Varsinaisessa työssä Toyota-tehtaalta ja maahantuojalta hankitut laitteet ja työkalut helpottavat ja nopeuttavat työtä sekä turvaavat parhaan lopputuloksen.

Korikorjaamomme avulla yhteistyö ja asiointi vakuutusyhtiön kanssa on selkeää ja kauttamme saat vaivattomasti järjestettyä itsellesi myös Toyota-merkkisen sijaisauton.

Tee siis elämäsi helpoksi myös vahingon sattuessa. Tarkistuta Toyotasi vauriot korikorjaamollamme.

Kaipaako autosi korjausta tai kunnostusta?

Ota yhteyttä huoltoneuvojaamme Varaa aika vauriotarkastukseen

Takaisin sivustolle

Sivuhaku