Korjaamoluotto

Korjaamoluotolla muokkaat huolto- korjaus- tai lisävarustekulut sinulle sopiviin kuukausieriin.

Korjaamoluotto on edullinen tapa rahoittaa ja jakaa mitä tahansa huolto-, korjaus-, rengas- tai lisävarustekustannuksia. Sopimuskaudeksi voit määrittää 3–24 kk ja luoton koko voi olla 200–2500 €. Maksat vain käsittelykulut, muita kuluja ei ole.

Ennakkoluottopäätös tekee hankinnat helpommiksi

Toyota Korjaamoluotto on helppo ja mutkaton ratkaisu. Parasta siinä on, että voit hakea ennakkoluottoluottopäätöksen valmiiksi jo tehdessäsi nettivarauksen Varaa Huolto -linkin kautta. Ennakkoluottopäätös on voimassa 30 päivää ja se ei maksa tai sido sinua mitenkään.

Voit hakea ennakkoluottopäätöstä nyt saman tien alla olevan linkin kautta. Täytä hakemus ja lähetä se käsittelyyn. Saat ennakkoluottopäätöksen sähköpostitse. Ota ennakkopäätös mukaasi Toyota-liikkeeseen ja asiointisi sujuu nopeasti ja mukavasti.

Varsinainen Korjaamoluotto-sopimuksen tekeminen tapahtuu valtuutetuissa Toyota-liikkeissä esimerkiksi huollon yhteydessä. Jos olet jo saanut ennakkoluottopäätöksen, et tarvitse edes verkkotunnuksia. Muussa tapauksessa ota mukaan verkkopankkitunnukset. Sopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti.
Takaisin sivustolle

Sivuhaku